Spring naar content

De Locatie

Begraafpark Zuylen-3

Begraafpark Zuylen

Op Begraafpark Zuylen voel je een diepe rust. Als je door de poort wandelt, besef je meteen wat de groene gedenkplaats betekent. Hier kom je om een geliefde te bezoeken, die er zacht rust. Misschien in een traditioneel graf, of in een urnentuin, misschien in een urnenzuil met een fraaie keramieken bloem erop, of uitgestrooid op een veld met bijzondere bomen en kunstwerken. Adore is centraal gelegen midden op ons begraafpark.

Adore als buitenlocatie

Naast uitvaartdiensten zal Adore ook kunnen worden ingericht voor andersoortige activiteiten. Deze activiteiten zijn te allen tijde verbonden met thema’s die zich groeperen rond dood en rouw.

Adore kan dus, buiten de context van een crematie of begrafenis, bij speciale gelegenheid gebruikt worden voor een herdenking of lezing. Voorwaarde voor dit gebruik is dat de vorm en inhoud ervan passen bij de omgeving en de huisregels van Zuylen.

6L5A6282
Zuylen Begraafpark

Kunst- en wandelpark

Naast Adore vind je nog tal van andere kunstwerken op ons park.

Wanneer je wandelt over ons park kom je niet enkel graven of gedenkmonumenten tegen. Ook herbergt ons groene park tal van kunstwerken die door de jaren heen, verspreid over het terrein, allen een unieke plek hebben gekregen.

Aan de paden en lanen van ons park vind je heden ten dage een 20-tal werken van kunstenaars uit binnen- en buitenland. Het zijn vooral ruimtelijke werken die steeds in verbinding staan met de omgeving waar ze zich in bevinden.

Nieuwsgierig? Volg ons